SHE by So. Cap

Nikita's

HairExtensions

SHE by So.Cap Hairextensions

Nikita's Hairextensions maakt gebruik van het A-merk "SHE by So.Cap" extensions. Deze hairextensions zijn gemaakt van 100% echt haar uit India. Het haar is remy gesorteerd, verkrijgbaar in 3 structuren en 2 lengtes.

 

Bekijk hier alle structuren en lengtes

Afspraak op zeer korte termijn

Bij Nikita's Hairextensions hoef je niet lang te wachten. Vandaag een afspraak maken, is vaak vanavond al in de stoel voor mooi, dik, lang en vol haar. En dat zelfs spotgoedkoop!

 

Bekijk hier de prijslijst

 

Nikita's HairExtensions

Contact

 

Dolomiet 11

2719 TK Zoetermeer

 

Nikita's Hairextensions is gevestigd

in salon Samantha's, links naast

de voordeur van nummer 11.

 

sales@nikitashairextensions.nl

06-26789387

 

Ophalen en afzetten van en naar station Zoetermeer is gratis!

 

SHE by So. Cap

Hier vind je informatie over de hairextensions, het plaatsen, service en de garantievoorwaarden.

 

Over SHE by So. Cap

So. Cap is een van de grootste producenten van hairextensions. De prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed. Het haar komt uit India en wordt bewerkt in de So. Cap fabriek in Italië. She by So. Cap is ontstaan uit het merk So. Cap. Echter door naamsverwarring (Original So. Cap en Euro So. Cap, welke van mindere kwaliteit zijn) zijn zij over gegaan op een nieuwe naam; She (by So. Cap). De echte She by So. Cap hairextensions zijn te herkennen aan een keratinewaxje met daarop het logo van SHE by So. Cap. Hiernaast staat een voorbeeld.

 

Het haar van SHE by So. Cap is remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allemaal dezelfde kant op worden gesorteerd. Als dit niet het geval is, krijgt het haar een kroessig aanzien waarin snel klitten ontstaan. De echte SHE by So. Cap hairextensions zijn in Nederland alleen leverbaar in 55/60cm en 70/75cm. Het is niet mogelijk om in Nederland een andere lengte dan deze te kopen.

 

Bevestigen

 

De SHE by So. Cap hairextensions worden bevestigd met een keratine waxje. Aan elke hairextension van SHE by So. Cap zit vanuit de fabriek een waxje. Dit waxje heeft bij SHE by So. Cap altijd dezelfde kleur als het haar van de extension, deze is dus niet opvallend.

Het haar wordt in lagen verdeeld en in elke laag worden bouwsteensgewijs extensions geplaats. Dit gebeurd door een beschermplaatje om een plukje eigen haar te plaatsen. Vervolgens wordt het waxje van de hairextension achter het haar geplaatst en even verhit met 150 graden (dit is een stukje van nog geen centimeter, dus ook niet schadelijk voor het haar. Een normale stijltang behaald een temperatuur van 180-240 graden, en deze wordt over het hele haar gehaald, dit betreft maar een klein stukje, met een lagere temperatuur). Dan wordt het verhitte waxje met de hand om het plukje heen gerold, dus niet er doorheen. Na enkele seconden is het volledig afgekoeld, dan zit het waxje luchtdicht om het plukje haar heen en zit het goed vast. Dit wordt keer op keer bij elke hairextension opnieuw gedaan.

 

Keratine is een bouwstof van het eigen haar en daardoor is het haast niet mogelijk om een allergie te hebben voor de waxjes van SHE by So. Cap hairextensions.

 

 

Verzorging van hairextensions

 

Het is van groot belang het haar goed te verzorgen. Voor de verzorging zijn geen dure producten nodig. Het belangrijkste is een goede extension-borstel. Dit is een speciaal ontwikkelde borstel om het eigen haar, waar de extensions aan vast zitten, te verzorgen en klit-vrij te houden. De extensions worden aan een plukje van het eigen haar bevestigd. Na verloop van tijd ontstaat hier een "uitgroei" in. De extensions liggen niet meer dicht bij het hoofd, maar er is een stukje eigen haar bijgegroeid. Zoals bij iedereen valt er dagelijks wat haar uit. Hoeveel dit is, is per persoon verschillend. In het stukje "uitgroei" vallen ook wat haartjes uit, maar deze kunnen niet uit het waxje komen. Indien er niet goed geborsteld wordt, gaan deze losse haartjes klitten rondom het plukje haar dat wel nog vast zit aan de hoofdhuid. Na het verwijderen van de extensions houd je dan (grote) klitten over. Het kan schadelijk zijn voor het eigen haar als deze zodanig in de klit zitten dat er hard getrokken moet worden om deze uit te kammen.

Zolang er elke dag 5 minuten met de speciale extension-borstel geborsteld wordt, gebeurt dit niet. Bij het verwijderen van de extensions komen de losse haartjes dan vrij. Dit is het haar wat normaal gesproken in de borstel zit, als je je haar hebt geborsteld zonder extensions. Niks om van te schrikken dus.

 

Het haar wassen mag met elke shampoo. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat het haar geen wortel meer heeft, en dus niet gevoed wordt van binnen uit. Hierdoor is het het best voor het haar, om het van buitenaf goed te voeden. Dit kan met shampoo, conditioner en af en toe een maskertje, bedoeld voor droog en beschadigd haar. Hier zitten vaak de meeste voedingsstoffen in. Shampoo mag zowel op het haar, als op de waxjes en de hoofdhuid. Conditioner, masker en andere gladmakende producten, mogen vanaf de oorlel in het haar gesmeerd worden. Dit zodat de waxjes niet geraakt worden. Indien er (veelvuldig) met gladmakende producten over de waxjes gesmeerd wordt, deze los kunnen laten.

 

Verder is het belangrijk om nat haar niet ruw te behandelen. Dus niet droogwrijven met een handdoek, maar droog deppen. Geen nat haar borstelen, maar pas als het droog is (nat haar, met conditioner of masker erin, mag gekamt worden met een douche-kam of andere grove kam). Het beste is om het haar in te sprayen met hitteprotectiespay (dit is van elk merk te verkrijgen, en hoeft ook niet duur te zijn), daarna te föhnen en dan uit te borstelen. Eventeel nog stijlen/krullen. Nat haar niet in een knot draaien, maar föhnen of los laten hangen totdat het volledig droog is. Nat haar is erg gevoelig, indien je het in de klit laat opdrogen, bestaat er een kans dat het er niet of heel moeilijk uit gaat. Dit geldt niet alleen voor hairextensions, maar ook voor eigen lang haar.

 

Omdat SHE by So. Cap hairextensions gemaakt zijn van 100% echt haar, is het mogelijk dat er na verloop van tijd dode/afgebroken puntjes aan komen, net als in eigen haar. Dan is het tijd om bij te laten knippen/snijden. Dit is bij Nikita's HairExtensions altijd gratis. Mocht je het bij een kapper willen laten doen, zorg er dan voor dat het haar gesneden wordt, en niet geknipt. Extensions moeten altijd gesneden worden, zodat het mooi in elkaar gaat vallen, en niet als losse plukjes.

 

Na het laten plaatsen van hairextensions

 

Het kan zijn dat de hoofdhuid wat gevoelig is het het plaatsen van hairextensions. Er zitten immers allemaal kleine harde waxjes, die er normaal gesproken niet zaten. Het is niet pijnlijk, de waxjes worden rond afgewerkt en bevatten geen scherpe deeltjes, maar kan wat druk geven. Dit gevoel verwijnt al heel snel, vaak al na de eerste nacht.

Na het plaatsen snijdt Nikita's Hairextensions het haar in model zoals je zelf wilt en aangeeft. Plaatjes of foto's meenemen is natuurlijk prima. Ook kun je ervoor kiezen om het haar te laten zoals het is, of alleen de puntjes laten snijden. Uiteraard wordt er uitgelegd en voorgedaan hoe je de hairextensions het beste kunt borstelen en verzorgen. Na het snijden wordt het haar (eventueel met stijl- of krultang) in model gebracht en worden er naar wens ook producten gebruikt in het haar (serum, haarlak, versteviger etc.). Dit is natuurlijk allemaal kosteloos. Het haar hoeft op de dag van het plaatsen verder niet meer verzorgd te worden.

Mocht je thuis niet meer het model kunnen maken met het haar zoals het hier gedaan is, kan je altijd terug komen voor gratis advies. Het kan voorgedaan worden, en eventueel wordt er geleerd hoe je het haar mooi stijl kan krijgen, krullen of juist veel volume kunt geven.

 

Verwijderen

 

Na een draagtijd van 3 tot 6 maanden (afhankelijk van de groei van het eigen haar en de verzorging van de hairextensions) moeten de hairextensions verwijderd worden. Dit gebeurd met een speciale verwijdervloeistof van SHE by So. Cap hairextensions. Deze wordt op de waxjes gesprayed. Hierdoor wordt het waxje wat zachter. Daarna wordt er met een speciaal tangetje in het waxje geknepen, waardoor deze niet meer luchtdicht om het haar heen zit. Dan kan de hairextension inclusief het waxje makkelijk uit het haar verwijderd worden. Wat er achter blijft zijn losse eigen haartjes die al uitgevallen zijn, maar niet uitgekamd konden worden, omdat deze vast zaten in het waxje van de hairextension. Als dit een klitje is geworden, wordt dit voorzichtig met speciale ontklittings-spay uitgekamt. Bij het uitkammen van de losse haartjes komt dus eigen haar mee, maar dit is absoluut geen afgebroken of beschadigd haar, maar natuurlijk uitgevallen haar, zoals ook gebeurd wanneer je geen hairextensions draagt.

 

Na het verwijderen kunnen eventueel direct nieuwe extensions geplaatst worden. Het is wel noodzakelijk dat het haar dan eerst gewassen wordt (door de verwijdervloeistof van het verwijderen van de oude hairextensions, kunnen de waxjes van de nieuwe aangetast worden, waardoor ze sneller loslaten. Uiteraard is het geen probleem om dit hier te doen. Hiermee wordt je geholpen.

 

Garantie

Nikita's Hairextensions geeft een uitstekende garantie.

Zelden gebeurt het dat er een hairextension, gezet bij Nikita's Hairextensions, uitvalt. Mocht dit toch het geval zijn, geeft Nikita's Hairextension de garantie dat indien er 5% of meer van het totaal aantal geplaatste hairextensions uitgevallen is, deze kosteloos opnieuw geplaatst worden. Wel is het noodzakelijk om de uitgevallen hairextensions te bewaren en mee te nemen naar de afspraak.

Om van deze garantie gebruik te maken, mogen de waxjes van de hairextensions nooit bewerkt zijn met conditioner, masker of een ander gladmakend product. Dit is makkelijk te zien aan de waxjes.

 

Ook mag je bij Nikita's Hairextensions gratis terug komen voor het snijden van de puntjes. Ook als het model dat er in gesneden is na het plaatsen toch niet helemaal bevalt of te lang is mag je gratis terug komen.

Uiteraard mag je altijd langskomen, bellen, mailen, sms'en of whatsappen voor advies en vragen.