Afspraak maken

Afspraak maken

Nikita's Hairextensions werkt uitsluitend op afspraak. Door dat Nikita's Hairextensions zowel 's ochtends, 's middags, 's avonds en zelfs in het weekend werkt, zijn er geen wachttijden. De afspraak kan dus op jou afgestemd worden.

Telefonisch, per sms of via whatsapp een afspraak maken

Bij Nikita's Hairextensions kun je telefonisch, per sms of via whatsapp een afspraak maken. Het telefoonnummer waarop je Nikita's Hairextensions kunt bereiken is:

 

06-26789387

 

Natuurlijk mag je iemand meenemen naar je afspraak. Omdat er niet veel ruimte is, blijft dit wel beperkt tot 1 extra persoon. Het is ook mogelijk om een afspraak met z'n tweeën in te plannen.

 

 

  • Het beste kun je vlak voor de afspraak je haar 2 keer wassen met alleen shampoo (geen conditioner, hitteprotectie, antiklit etc.) en verder niks in het haar doen. Dus wassen (goed je hoofdhuid inmasseren), uitspoelen en nogmaals wassen. Het haar mag drooggeföhnt worden, maar liever niet gestijld. Dit is voor de beste hechting van de waxjes.

 

  • Als oude extensions eruit gehaald moeten worden en er eventueel direct nieuwe extensions geplaatst worden, hoeft het haar van te voren niet thuis gewassen te worden. Het verwijderen gebeurd met een speciale verwijdervloeistof, als hier nieuwe extensions op geplaatst worden, zullen deze niet goed hechten. Daarom is het van groot belang om je haar na het verwijderen van de oude extensions goed te wassen. Dit kan hier gebeuren, je wordt hier uiteraard mee geholpen.

 

  • Nikita's Hairextensions heeft geen pinapparaat, er kan dus uitsluitend contant betaald worden. Overschrijven naar rekeningnummer is ook niet mogelijk. Hoeveel het totaal gaat kosten kan aangegeven worden tijdens een telefonisch gesprek. Na aanleiding van je wensen en de lengte en dikte van het eigen haar kan er een vrij precieze kostenberekening gemaakt worden. Indien je onverhoopt toch te weinig geld bij je hebt, is het uiteraard geen probleem om naar de pinatomaat hier dichtbij in de buurt te gaan.

Nikita's

HairExtensions

SHE by So.Cap Hairextensions

Nikita's Hairextensions maakt gebruik van het A-merk "SHE by So.Cap" extensions. Deze hairextensions zijn gemaakt van 100% echt haar uit India. Het haar is remy gesorteerd, verkrijgbaar in 3 structuren en 2 lengtes.

 

Bekijk hier alle structuren en lengtes

Afspraak op zeer korte termijn

Bij Nikita's Hairextensions hoef je niet lang te wachten. Vandaag een afspraak maken, is vaak vanavond al in de stoel voor mooi, dik, lang en vol haar. En dat zelfs spotgoedkoop!

 

Bekijk hier de prijslijst

 

Nikita's HairExtensions

Contact

 

Dolomiet 11

2719 TK Zoetermeer

 

Nikita's Hairextensions is gevestigd

in salon Samantha's, links naast

de voordeur van nummer 11.

 

sales@nikitashairextensions.nl

06-26789387

 

Ophalen en afzetten van en naar station Zoetermeer is gratis!