Hairextensions los bestellen

Hairextensions en toebehoren los bestellen

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij Nikita's Hairextensions hairextensions en alle andere toebehoren los te kopen.

Particulier en salon

Nikita's Hairextensions heeft bijna alles op voorraad.

Daarom is het mogelijk om hairextensions en toebehoren te leveren aan zowel particulieren als salon's. Bestellingen kunnen telefonisch doorgegeven worden.

 

Nikita's Hairextensions levert bijna alles wat met haarverleningen te maken heeft. Hierbij kun je denken aan natuurlijk hairextensions, maar ook weave, starterssets, losse keratine waxjes,verschillende tangen om de hairextensions mee te bevestigen. Natuurlijk ook alle verzorgingsproducten van het merk SHE by So. Cap. Ook producten van andere merken (zoals bijvoorbeeld Goldwell, Wella en KISS) kunnen tegen scherpe tarieven geleverd worden.

Ophalen, verzenden en levertijd

Producten kunnen opgehaald worden, maar ook verzenden is geen probleem. De verzendkosten komen wel op rekening van de besteller.

 

Nikita's Hairextensions heeft vrijwel alle extensions en producten in huis. Indien er een artikel, kleur of set onverhoopt niet voorradig is, kan deze besteld worden. De levertijd bedraagd doorgaans 1 werkdag. Voor het bestellen van artikelen die niet voorradig zijn, betaalt u geen extra kosten.

 

 

Kosten

 

Voor de prijs van losse producten en toebehoren kun je contact opnemen met Nikita's Hairextensions. Nikita's Hairextensions kan je ook adviseren in producten.

Nikita's

HairExtensions

SHE by So.Cap Hairextensions

Nikita's Hairextensions maakt gebruik van het A-merk "SHE by So.Cap" extensions. Deze hairextensions zijn gemaakt van 100% echt haar uit India. Het haar is remy gesorteerd, verkrijgbaar in 3 structuren en 2 lengtes.

 

Bekijk hier alle structuren en lengtes

Afspraak op zeer korte termijn

Bij Nikita's Hairextensions hoef je niet lang te wachten. Vandaag een afspraak maken, is vaak vanavond al in de stoel voor mooi, dik, lang en vol haar. En dat zelfs spotgoedkoop!

 

Bekijk hier de prijslijst

 

Nikita's HairExtensions

Contact

 

Oostmeerlaan 215

2652DN Berkel en Rodenrijs

 

sales@nikitashairextensions.nl

06-26789387

 

Ophalen en afzetten van en naar metrostation Berkel Westpolder is mogelijk.